Ny bog: Økonomisk virksomhedsbeskrivelse - Fra strategi til operationel styring

Bogen, som er forfattet af Nikolaj Bukh, Charlotte Flyger & Preben Melander, udkom i januar 2022. Bestil den hos en boghandler eller lån den på bibliotektet. Denne bog introducerer en række grundlæggende måder en virksomhed samt dens økonomi og strategi kan beskrives på. Bogen viser desuden, hvordan en virksomhed kan styres med udgangspunkt i budgetter og økonomistyring. Dermed adresserer bogen centrale opgaver og problemstillinger i alle slags virksomheder.
Ny bog: Økonomisk virksomhedsbeskrivelse - Fra strategi til operationel styring

Så vores nye bog, Økonomisk virksomhedsbeskrivelse: Fra strategi til operationel styring udkommet! Bogen, som Charlotte Flyger, Preben Melander og jeg udgiver på Djøf Forlag i dag introducerer en række grundlæggende måder en virksomhed samt dens økonomi og strategi kan beskrives på. Bogen viser desuden, hvordan en virksomhed kan styres med udgangspunkt i budgetter og økonomistyring.

Bogen er skrevet til brug for HD-undervisningen samt økonomiundervisningen på lederkurser og -uddannelser, der sigter mod at give deltagerne kompetencer til at kunne medvirke til analyse og beslutningstagen. Den kan ligeledes anvendes på erhvervsakademiuddannelser og andre videregående uddannelser, hvor der undervises i erhvervsøkonomi, strategi og økonomistyring. Desuden kan bogen kan også bruges af økonomimedarbejdere, som ønsker at opdatere sig i beskrivelsesmodellernes praktiske anvendelse

Læs bogen forord og se indholdsfortegnelsen her. Bestil den hos forlaget eller hos en boghandler - eller lån den på biblioteket.