Temadag om effektbaseret økonomistyring

Effektbaseret styring er fremtiden i den offentlige sektor, men hvad er det egentlig? Hvad er potentialet og hvad kræver det? Arranger en temadag for både ledere og økonomifolk internt i kommunen. Jeg har afholdt åbne temadage for deltagere fra mange dele af den offentlige sektor - og temadage i enkelte kommuner. Sæt fokus på, hvordan der skabes en ny og effektiv styring, så ambitiøse faglige mål kan nås samtidig med at budgetterne overholdes ved anvendelse af effektbaseret økonomistyring.
Skrevet den 18.02.2019
Temadag om effektbaseret økonomistyring

Se et eksempel på en tidligere temadag i dette program. Formålet med denne dag dag var, at give indblik i, hvad det indebærer og kræver, samt hvordan effektbaseret økonomistyring kan implementeres i kommuner. 

Temadagen har været afholdt flere gange tidligere og indtil nu har mere end 300 ledere, økonomikonsulenter, specialister m.v. deltaget med stort udbytte. 

Jeg har for nogle år siden medvirket i en serie på 6 film, der er udgivet på samfundsdesign.dk, og kan ses herunder. Samlet set giver de en præsentation af, hvad effektbaseret styring drejer sig om.

Se desuden mere om effektbaseret styring her - eller kontakt mig for at høre mere.