Udsyn og fremsyn: En jubilæumsbog om djøferne

Udsyn og fremsyn: En jubilæumsbog om djøferne

Udsyn og Fremsyn: En jubilæumsbog om djøferne,Lars Svenning Andersen, Per Nikolaj Bukh, Jens Møller & Eva Sørensen (red.).

Boge er udgivet i 2009.

ogen er udsolgt fra forlaget. Så længe lager haves kan eksemplarer rekvires mod betaling af porto samt administrationsgebyr, i alt kr. 100. Kontakt​ info@pnbukh.com..

Bogen er anmeldt af Svend Aukens anmeldelse i djøfbladet, samt i Weekendavisen den 3. april 2009 og i Økonomi & Politik nr. 3, 2009.

Denne bog handler om Djøferne, der arbejder med alt fra jura og økonomi til kommunikation og forskning. Nogle er chefer, mens andre er medarbejdere. Nogle arbejder i det private, andre er offentligt ansat. De har noget til fælles: De kan lide at tage ansvar, de brænder for at påvirke udviklingen - i samfundet og ude på virksomhederne. De er mennesker, der gør en forskel.

Bogen udgør en ramme for diskussionen af Djøfernes rolle nu og i fremtiden. Det er en ramme, der åbner sig mod læseren og opfordrer til debat og overvejelse.  Kapitlerne i bogen er skrevet af dygtige forfattere med omfattende erfaring inden for deres respektive arbejdsområder. De er udvalgt ud fra de roller og job, som de står som eksponenter for.

Læs også interviewet  i Weekendavisen den 11. januar 2013 om djøfisering.