Bliv ph.d.-studerende i økonomistyring

Vi søger en dygtig og engageret ph.d.-studerende til et forskningsprojekt om økonomistyring i pengeinstitutter.
Bliv ph.d.-studerende i økonomistyring

Er du fagligt dygtig, ambitøs og interesseret i økonomistyring, så er du måske vores nye kollega. Stilingen er åben for både nyuddannede kandidater, kandidater med erhvervserfaring – og studerende, der til sommer stadig mangler ét år studie

Projektet er finansieret af BIG Fonden, der er stiftet af BankInvest. Projektet gennemføres som et uafhængigt forskningsprojekt ved Institut for Økonomi & Ledelse, Aalborg Universitet. Projektet har professor Per Nikolaj Bukh og lektor Niels Sandalgaard som projektledere.

Stillingen har ansøgningsfrist den onsdag den 30. marts 2020, og er ledig til besættelse den 1. august 2019 eller snarest derefter. Læs mere om projektet på LinkedIn eller se det kortfattede stillingsopslag på på Aalborg Universitets hjemmeside.  Du skal også være velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Du får en central og selvstændig rolle i projektet, du vil få spændende faglige udfordringer, og du vil kvalificere dig til karrierestillinger i det private erhvervsliv såvel som på universiteter.