Per Nikolaj Bukh

Rådgivning og konsulent-virksomhed

Jeg varetager løbende forskellige former for udviklings-, rådgivnings-, og forskningsopgaver. Der kan være mange måder at organisere sådanne opgaver på, spændende lige fra deltagelse i advisory boards og bestyrelsesarbejde over almindelige konsulentprojekter til deciderede kontraktforskningsprojekter.

Læs mere

Kurser og konferencer

Jeg holder ofte foredrag og indlæg i både private og offentlig virksomheder, på seminarer, gå-hjem-møder etc. og bidrager til efteruddannelseskurser og erhvervsrettede konferencer. Gennem årene har jeg holdt flere hundrede indlæg om de emner, som jeg forsker i, eller hvor jeg har særlige kompetencer f.eks. i brugen af bestemte ledelsesteknikker og -metoder.

Læs mere

Aktuelle arrangementer

Temadag om effektbaseret økonomistyring den 18. maj 2020

Effektbaseret styring er fremtiden i den offentlige sektor, men hvad er det egentlig? Hvad er potentialet og hvad kræver det? Det vil vi sætte fokus på, når COK den den 18. maj 2020 afholder temadag for ledere og specialister om effektbaseret økonomistyring. Alle, der interesserer sig for ledelse og styring kan deltage. Fokus er at skabe en ny og effektiv styring, så ambitiøse faglige mål kan nås samtidig med at budgetterne overholdes ved anvendelse af effektbaseret økonomistyring.
 

Indlæg på KMD Insigth 19'

Den 23. oktober 2019 holder Per Nikolaj Bukh key note indlæg om Fremtidens økonomiske styring: Resultater, værdi og effekt på konferencen KMD Insight 19’.