Forside Nyheder Fremtidens Økonomistyring Publikationer Bøger Ledelseshåndbøger Forskningsområder Kurser & foredrag Rådgivning & Udvikling Curriculum Vitae Interviews Kontakt


Udskriv
 

Bøger

Videnregnskaber - Den nye guideline


Jan Mouritsen, Per Nikolaj D. Bukh m.fl. Videnregnskaber - den nye guideline. 2002. Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling.

Download publikatonen her.

En trykt udgave kan rekvireres ved henvendelse til info@pnbukh.com (ekspeditionsgebyr kr 100). 

Publikationen er udarbejdet af en projektgruppe bestående af Jan Mouritsen, Per Nikolaj Bukh m.fl. Udgivet af Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling, 2002.

Videnregnskaber - den nye guideline' forklarer videnregnskabets idé, indhold og opbygning. Formålet er at hjælpe den enkelte virksomhed eller offentlige organisation med at udvikle sin strategi for videnledelse og formidle resultaterne i et eksternt videnregnskab.

Med hjælpespørgsmål, tjeklister, eksempler og gode råd leder guidelinen systematisk virksomheden igennem processen og frem til et videnregnskab. Metoden kan både bruges af debutanter og af mere erfarne virksomheder, der blot trænger til ny inspiration i det videre arbejde med videnregnskaber.

Læs anmeldelse af Guidelinen i Børsen her.

Pixart