Forside Nyheder Fremtidens Økonomistyring Publikationer Bøger Ledelseshåndbøger Forskningsområder Kurser & foredrag Rådgivning & Udvikling Curriculum Vitae Interviews Kontakt


Udskriv
 

Bøger

Udsyn og Fremsyn: En jubilæumsbog om djøferne


Lars Svenning Andersen, Per Nikolaj Bukh, Jens Møller & Eva Sørensen (red.).
Udgivet 2009.

Bogens pris er 275,00 DKK inkl. moms. For køb af bogen kontakt en boghandel eller bestil den ved at kontakte info@pnbukh.com.

Denne bog handler om Djøferne, der arbejder med alt fra jura og økonomi til kommunikation og forskning. Nogle er chefer, mens andre er medarbejdere. Nogle arbejder i det private, andre er offentligt ansat. De har noget til fælles: De kan lide at tage ansvar, de brænder for at påvirke udviklingen - i samfundet og ude på virksomhederne. De er mennesker, der gør en forskel.

Bogen udgør en ramme for diskussionen af Djøfernes rolle nu og i fremtiden. Det er en ramme, der åbner sig mod læseren og opfordrer til debat og overvejelse.

Bogens artikler er skrevet af dygtige forfattere med omfattende erfaring inden for deres respektive arbejdsområder. De er udvalgt ud fra de roller og job, som de står som eksponenter for.

Bogen indeholder bidrag fra følgende forfattere: Lars Svenning Andersen (red.), Per Nikolaj Bukh (red.), Jens Møller (red.), Eva Sørensen (red.), Lars Svenning AndersenLine BarfodKaren Bregnehøj BeckLars Bonderup BjørnLasse BolanderLene Rikke BressonJens Peter ChristensenJørgen ChristiansenAnders EldrupLene EspersenBenedicte FederspielJesper FiskerHans Gammeltoft-HansenMorten KjærumHenrik KolindTine LangeLykke LeonardsenMads LidegaardLisbeth LollikeClaus NielsenJan Thorsgaard NielsenLars Løkke RasmussenMichael RosholmJon SundboPeter Birch SørensenSuzanne Aaholm.

Læs Svend Aukens anmeldelse af bogen i djøfbladet. Bogen er desuden anmeldt i Weekendavisen den 3. april 2009 og i Økonomi & Politik nr. 3, 2009.

Læs interview med Per Nikolaj Bukh i Weekendavisen den 11. januar 2013 om djøfisering.

<< Tilbage

Pixart