Forside Nyheder Fremtidens Økonomistyring Publikationer Bøger Ledelseshåndbøger Offentlig Ledelse Offentlig Økonomistyring Økonomistyring Underleverandører Controlleren Knowledge management Forskningsområder Kurser & foredrag Rådgivning & Udvikling Curriculum Vitae Interviews Kontakt


Udskriv
 

Offentlig Økonomistyring (ophørt)

Ledelseshåndbogen Offentlig Økonomistyring

 

Med Ledelseshåndbogen Offentlig Økonomistyring kommer du på forkant med udviklingen inden for økonomistyring og ledelsesrapportering i den offentlige sektor. Du bliver i stand til at leve op til de krav, der i dag stilles til en moderne økonomifunktion – og til at udvikle funktionen.

Offentlig Økonomistyring holder dig opdateret om de nyeste metoder, koncepter og teknikker samt nye tendenser og styringsbehov inden for den offentlige sektor. 

Det er også håndbogens ambition at bidrage til udviklingen af den offentlige sektors ledelse ved at fremhæve nye og innovative modeller og metoder og ved at lade den offentlige sektors eksperter komme til orde og vise, hvorledes god ledelse praktiseres. Bidragydere vil derfor bl.a. være ledere og interne konsulenter i offentlige virksomheder, konsulenter, politiske ledere og forskere.

Læs indledningen til ledelseshåndbogen Offentlig Økonomistyring. Se yderligere information om håndbogen Offentlig Økonomistyring i brochuren.

Læs også anmeldelsen i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, nr. 24, 2002.

 

 

<< Tilbage

Pixart